Escola Tècnica Superior d’Arquitectura

Escola Tècnica Superior d’Arquitectura

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

La mida de l’Escola, dissenyada per acollir cada curs 60 estudiants nous, permet tenir un tracte molt personalitzat amb el professorat. Saber treballar de forma individualitzada és, doncs, un dels trets diferencials de l’escola i un dels principals valors pedagògics.

Disposaràs d’un tutor o tutora des del primer curs que t’acompanyarà durant tot el grau i et guiarà en el teu aprenentatge acadèmic i professional.

L’aprenentatge del projecte a l’escola és participatiu i dinàmic en format de tallers. Així, posaràs en pràctica els coneixements teòrics amb casos reals i aprendràs en col·laboració amb la resta d’estudiants i l’acompanyament del professorat, que són professionals de reconegut prestigi en l’àmbit català i espanyol.

Augmenta les teves oportunitats laborals

El grau d’Arquitectura t’habilita per a la construcció d’edificis i la urbanització de ciutats. A més a més, et facultaràs per treballar als ajuntaments com a tècnic o tècnica, com a mediador o mediadora i com a urbanista, i també t’habilitaràs per treballar en l’àmbit patrimonial, en el de la planificació urbana i regional, etc.

Durant els estudis podràs realitzar pràctiques extracurriculars per mitjà d’un dels 98 convenis de l’Escola.

Estudia en un entorn internacional

La internacionalització s’estableix tant en termes d’investigació com de mobilitat d’estudiants i professorat. Anualment uns 30 estudiants fan una estada de mobilitat en una de les més de 50 universitats amb què tenim conveni i acollim un nombre similar d’estudiants internacionals que escullen l’Escola per a completar la seva formació.

Gaudeix d’una formació de qualitat

AQU Catalunya ha acreditat el grau d'Arquitectura. Per segon any consecutiu, l’U-Ranking situa el grau d’Arquitectura com el segon millor de l’Estat espanyol.

Estudiaràs en una de les millors noves escoles d’arquitectura estatal, prova d’això és que el pavelló espanyol de la darrera Biennal de Venècia d’arquitectura ens va convidar com a escola emergent espanyola.

Serveis i instal·lacions

Les instal·lacions inaugurades el 2011 estan dissenyades específicament per a facilitar un aprenentatge de qualitat:

  • Les aules teòriques i gràfiques estan especialment pensades per a l’ensenyament de la matèria d’urbanisme i projectes.
  • A les aules multimèdia hi ha tot l’equipament necessari  per aprendre tant les tècniques gràfiques bidimensionals com les tridimensionals.
  • Els tallers de maquetes estan equipats amb les últimes tecnologies i hi trobaràs materials, eines i un laboratori per realitzar els models arquitectònics amb maquinària d’última tecnologia com impressores 3-D i talladores làser, entre altres.

A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del campus Bellissens posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació. També hi trobaràs el Centre de Documentació Europea.

On som?

Campus Bellissens
Av. de la Universitat, 1, 43204 Reus (Tarragona)
977 779 900 / osd.etsa@urv.cat / www.etsa.urv.cat

Rànquings

2 (2022)
Grau d'Arquitectura
Segon millor grau d'Arquitectura de l'Estat espanyol
Màsters i Postgraus