Facultat d’Infermeria
Podràs estudiar en una de les quatre seus: Tarragona, Tortosa, Coma-ruga ( el Vendrell) i Vilafranca del Penedès

Facultat d’Infermeria

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

A les aules de simulació equipades amb l’última tecnologia practicaràs amb diferents maniquins d’alta fidelitat amb resposta fisiològica i casos reals d’intervenció assistencial. D’aquesta manera, el teu aprenentatge es basarà en l’experiència, el treball en equip, el treball autònom i la capacitat de lideratge, competències que necessites per al teu futur laboral.

Per la Facultat l’aprenentatge pràctic amb casos reals és una prioritat. Així doncs, aprendràs amb metodologies participatives com les simulacions, l’aprenentatge basat en problemes i pràctiques clíniques, entre d’altres.

Augmenta les teves oportunitats laborals

El projecte acadèmic de la Facultat té una clara vocació professionalitzadora que fomenta la incorporació de metodologies diverses tant a l’aula, als laboratoris com a la pràctica clínica. D’aquesta manera, la teva formació serà sempre actual i connectada amb la realitat.

Des de primer curs faràs pràctiques clíniques en diferents àmbits  assistencials: hospitals, centres d’atenció primària, centres de salut mental, centres de geriatria o de cures pal·liatives i diverses entitats socials.

Estudia en un entorn internacional

La internacionalització és una de les nostres principals apostes. Cada any, més de 70 estudiants complementen la formació amb una estada en una altra universitat gràcies als programes de mobilitat de caràcter general com l’Erasmus i d’altres específics com el Mòdul Europeu d’Infermeria (ENM). Per mitjà d’aquests i altres programes d’àmbit estatal i mundial tindràs l’oportunitat d’experimentar com funciona l’àmbit assistencial en altres contextos i obrir-te nous horitzons professionals, a més de consolidar els teus coneixements lingüístics.

Gaudeix d’una formació de qualitat

Tenim un model d’aprenentatge amb personalitat pròpia, compromès amb la qualitat i la innovació. Aprendràs de professorat immers en una cultura de reflexió permanent sobre com es pot redissenyar la manera de treballar amb els estudiants i en projectes d’innovació docent per obtenir millors resultats: tutorització dels estudiants en pràctiques clíniques, sistemes de resposta personal i tècniques de lideratge.

Aquesta manera de fer, en sintonia amb els reptes de l’educació superior, ens ha portat a desenvolupar metodologies de seguiment i avaluació d’acord amb les competències i noves maneres d’aprendre.

Serveis i instal·lacions

Pots estudiar el grau en Infermeria a Tarragona, Coma-ruga (el Vendrell), Tortosa i Vilafranca del Penedès. En tots quatre casos, les instal·lacions estan dissenyades específicament per assegurar-te un aprenentatge de qualitat i es troben al centre dels nuclis urbans. A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

Aprèn a les aules de simulació amb l'última tecnologia.

On som?

Campus Catalunya
Av. Catalunya, 35, 43002 Tarragona
977 297 000 / admissiomatricula.campuscatalunya@urv.cat
www.fi.urv.cat

Campus Terres de l’Ebre
Av. Remolins, 13 - 15, 43500 Tortosa
977 46 4033 / cte.secretaria@urv.cat
www.urv.cat/campus_terres_ebre

Seu Baix Penedès
Av. Palfuriana, 104, 43880 Coma-ruga (el Vendrell)
977 297 973 / seubaixpenedes@urv.cat
www.urv.cat/seubaixpenedes/index.html

Seu Vilafranca del Penedès
Carrer d'Amàlia Soler, 29, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
977 55 8730/ seuvilafranca@urv.cat
https://www.urv.cat/ca/vida-campus/campus/vilafranca/