Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Gaudeix d’una comunicació personalitzada i fluida amb el professorat i rep una docència feta amb entusiasme, qualitat i visió de futur i que et permetrà adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per avançar en la revolució tecnològica que està canviant la nostra manera d’entendre el món.

Orienta’t a través del teu tutor o tutora, que et guiarà en el teu aprenentatge acadèmicament i professionalment durant tot el grau.

Descobreix els teus interessos i motivacions i sigues capaç de dissenyar estratègies formatives que t’acostin als teus objectius professionals a través de l’assignatura Orientació Professional i Acadèmica, que recentment ha estat guardonada amb la Distinció Vicenç Vives per la innovació en el disseny del pla docent amb la tecnologia com a element de valor afegit i per l’orientació a l’ocupabilitat i al territori.

Gaudeix de l’última tecnologia

Disposa de les eines informàtiques més actualitzades tant als laboratoris amb equipament tècnic modern i com a les empreses capdavanteres del sector TIC -Microsoft, Cisco, etc.- amb qui l’Escola té convenis.

A més, podràs ampliar el teu currículum participant en diverses associacions d’estudiants que organitzen concursos de robòtica i programació, col·laboren en activitats de divulgació científica i tecnològica, i disposen d’equipaments avançats com robots i impressores 3D, entre d'altres.

El nostre projecte docent té vocació d'actualització permanent, aspecte molt necessari en l'àmbit de les tecnologies i les enginyeries, per la qual cosa una de les nostres màximes prioritats és mantenir contacte permanent i eficaç amb la indústria i els serveis del sector de les TIC.

Estudia en un entorn internacional

Podràs completar la formació en una de les més de 20 escoles tècniques d’arreu del món amb què tenim convenis de mobilitat en el marc dels diversos programes. Els coordinadors de mobilitat de l’Escola t’ajudaran en la planificació i els tràmits per organitzar la teva mobilitat.

L’Escola destaca per la internacionalització: el 10% dels estudiants de grau i el 21% dels estudiants de màster són internacionals, i en els darrers anys els estudiants de l’Escola han rebut premis de ressò internacional com ara el Google Women Techmakers o el Hackaday Prize.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Segueix plans d’estudis dissenyats en col·laboració amb les empreses i institucions del sector per adquirir les competències i habilitats més útils per al teu futur professional.

A l’assignatura de Pràctiques Externes que forma part de tots els plans d’estudi de l’Escola, posa en pràctica els coneixements que aprens a les classes en una empresa o institució. La formació que rebràs durant aquesta estada estarà estretament relacionada amb els continguts dels teus estudis. Podràs complementar la teva formació en l’entorn laboral amb les pràctiques extracurriculars.

Amb l’ajuda dels serveis d’ocupabilitat de la URV, planifica la teva carrera professional i aprèn a aprofitar totes les oportunitats del mercat de treball.

Serveis i instal·lacions

L’Escola es troba al campus Sescelades, a uns 30 minuts a peu del centre de Tarragona, i al costat del complex petroquímic més important del sud d’Europa.

Les instal·lacions estan dissenyades específicament per assegurar-te un aprenentatge de qualitat. Faràs pràctiques en els equipaments més complets com el laboratori de màquines elèctriques, de robòtica mèdica i processat de bioimatges, d’automatització i robòtica industrial. A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

On som?

Campus Sescelades
Av. Països Catalans, 26, 43007 Tarragona
977 558 557 / osd.etse@urv.cat / www.etse.urv.cat