Aprenentatge més enllà de les aules

Podràs accedir en línia a tots els materials de les assignatures, comunicar-te amb el professorat i amb els companys de classe i compartir-hi treballs a través del Campus Virtual.

El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de cada campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

Et serà més fàcil impulsar la teva carrera professional un cop finalitzats els estudis amb el suport dels serveis de Portal d'ocupació i d’orientació laboral. Rebràs assessorament personalitzat per planificar el teu futur professional i podràs participar en seminaris específics en què aprendràs a millorar el currículum i a preparar-te per a una entrevista de feina.

El Servei Lingüístic i de Publicacions t’oferirà una àmplia oferta de cursos perquè puguis ampliar la teva formació en l’aprenentatge d’idiomes.