Per què estudiar a la URV?

Augmenta les teves oportunitats laborals

Tots els plans d’estudis estan dissenyats en col·laboració amb empreses i institucions del sector a fi que adquireixis les competències més útils per al teu futur professional.

Tindràs la possibilitat de fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector.

Un 70% dels nostres estudiants treballen tres mesos després d’haver-se graduat.

A través del nostre servei d’orientació professional t’oferirem assessorament individualitzat perquè puguis planificar la teva carrera professional i aprendre a aprofitar totes les oportunitats del mercat de treball del teu àmbit.

Estudia en un entorn internacional

Tenim més de 800 convenis internacionals perquè puguis fer estades acadèmiques en universitats de tot el món o tenir la teva primera experiència laboral a una empresa estrangera.

Cada any més de 400 estudiants d’arreu del món venen a estudiar a la URV. Així, el 32% dels estudiants de màster universitari i doctorat són internacionals.

Aprèn de forma innovadora i propera

Podràs gaudir d’un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Utilitzem metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral.

Amb el Pla d’acció tutorial tindràs sempre un professor o professora de referència que et guiarà en el teu aprenentatge i t’orientarà acadèmicament i professionalment.

Tindràs una formació transversal en què, a més dels continguts específics de la titulació, adquiriràs altres competències útils per al teu futur professional com treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.