Facultat de Turisme i Geografia

Facultat de Turisme i Geografia

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Gaudeix d’un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Utilitza metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral.

El teu professor o professora de referència et guiarà en el teu aprenentatge acadèmicament i professionalment.

Adquireix les competències que necessites per al teu futur professional i que les empreses més valoren: treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Augmenta les teves oportunitats laborals

La docència s'enfoca al coneixement pràctic. En aquest sentit, i com a part important del pla d’estudis, tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques escollint dins l'ampli ventall d'empreses i organitzacions que integren la nostra xarxa col·laboradora. Això t’ajudarà a conèixer la realitat laboral i enfocar la teva carrera professional.

En tots dos graus podràs fer les pràctiques en una de les empreses que formen part d'una extensa xarxa col·laboradora. Cada curs més de 100 estudiants de la Facultat realitzin pràctiques com a part del seu pla d’estudis.

Estudia en un entorn internacional

El campus de Vila-seca és al cor d'una destinació de vacances i oci de gran prestigi, i alhora un territori divers i en profunda transformació, un laboratori on es poden assajar solucions amb òptica internacional en els àmbits del turisme i la geografia.

La internacionalització és un dels puntals de la Facultat. Per això, podràs complementar la teva formació amb una estada en una de les més de 60 universitats amb què tenim conveni, a través dels diferents programes de mobilitat. Cada any més d’una vintena dels alumnes de la Facultat aprofiten la possibilitat d’estudiar en països com Alemanya, Àustria, Bèlgica, Holanda, Polònia, Turquia, el Regne Unit, els Estats Units, l’Índia, i les universitats sud-americanes de més renom del Brasil, l’Argentina i Mèxic.

Gaudeix d’una formació de qualitat

El compromís de la Facultat amb la qualitat és present, i per això apliquem programes d'innovació i millora contínua. Aquesta pràctica garanteix que la docència i la recerca s'adeqüen al que demana la societat i permet anticipar futures necessitats.

Serveis i instal·lacions

La Facultat de Turisme i Geografia es troba al campus Vila-seca, a pocs minuts del centre de la localitat i a 15 minuts en cotxe de Tarragona i Reus. Si et mous en transport privat, hi trobaràs aparcament gratuït i si utilitzes el transport col·lectiu hi pots arribar còmodament amb línies de tren i autobús que enllacen els diferents campus de la URV i comuniquen la Facultat amb les poblacions més properes.

Les instal·lacions són noves i estan dissenyades específicament per assegurar-te un aprenentatge de qualitat. En el camp de la geografia, disposaràs de l’aula de sistemes d’informació geogràfica (SIG), el Laboratori de Cartografia i el Laboratori de Geografia Física. També integrades al campus hi ha estructures de recerca com són el Centre de Canvi Climàtic-C3 i el Grup de Recerca en Anàlisi Territorial i Estudis Turístics. En el camp del turisme, trobaràs les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, seu del Departament d’Innovació Turística d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya. Es tracta d’un organisme clau en l’aportació de coneixement turístic especialitzat complementari al teixit empresarial, per a millorar i ampliar l’oferta de serveis i productes, mitjançant la innovació tecnològica.

A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació. També cal destacar que som biblioteca dipositària de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i que com a tal rebem totes les seves publicacions oficials per posar-les a disposició dels usuaris.

On som?

Campus Vila-seca
C. Joanot Martorell, 15, 43480 Vila-seca (Tarragona)
977 297 900 / ftg@urv.cat / www.ftg.urv.cat