Facultat d’Enologia

Facultat d’Enologia

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

La Facultat posa especial èmfasi en els aspectes pràctics de la formació. Per això disposaràs de laboratoris totalment equipats per realitzar pràctiques experimentals (treballant amb models in vivo, in vitro i in silico) així com sales de tast adequades per a l’anàlisi sensorial de vins i cerveses. Faràs pràctiques a la finca Mas dels Frares, on tenim vinyes i el celler propis perfectament equipats que et permetran enfrontar-te a situacions reals que pots trobar en el teu futur laboral.

Estudia en un entorn internacional

La Facultat és al cor d'una de les regions vitivinícoles més importants del sud d'Europa i també seu de multinacionals capdavanteres en farmàcia i alimentació.

Podràs fer una estada a l’estranger a través d’algun dels més de 80 convenis amb universitats dels Estats Units, l’Argentina, França, Itàlia, entre altres, o bé tenir la primera experiència laboral a l’estranger.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Segueix plans d’estudis dissenyats en col·laboració amb empreses del sector agroalimentari per adquirir les competències i habilitats més útils per al teu futur professional.

Podràs fer una estada de pràctiques en clústers empresarials i empreses com, Juvé i Camps, Gramona, De Muller, Bodegas Torres i l’EURECAT, on amb el suport dels tutors posaràs en pràctica el que aprens a les aules.

Gaudeix d’una formació de qualitat

Aprèn de la mà de professorat i de professionals en actiu que estan al dia de les últimes innovacions i coneixen bé les necessitats reals del sector. D'aquesta manera et garantim que la docència i la recerca s'adeqüen al que demana la societat i ens anticipem a futures necessitats.

Serveis i instal·lacions

La Facultat es troba al campus Sescelades, a uns 30 minuts a peu del centre de Tarragona. Hi pots arribar còmodament amb bicicleta des de qualsevol punt de la ciutat i els autobusos urbans i interurbans hi tenen diferents parades.

Les instal·lacions estan dissenyades específicament per assegurar-te un aprenentatge de qualitat que es complementen amb el celler experimental, la finca i el Servei de Recursos Científics i Tècnics. A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

On som?

Campus Sescelades
Marcel·lí Domingo, 1 43007 Tarragona
977 558 681
deganat.enologia@urv.cat

Rànquings

Millor grau en Enologia de l'Estat espanyol (2022).
Segon millor grau en Biotecnologia de l'Estat espanyol (2022).
Millor doble grau en Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular de l'Estat espanyol (2022).