Facultat de Lletres

Facultat de Lletres

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Gaudeix d’un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Utilitza metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral.

Orienta’t a través del teu professor o professora de referència, el qual et guiarà en el teu aprenentatge acadèmicament i professionalment.

Adquireix les competències que necessites per al teu futur professional i que les empreses més valoren: treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Estudia en un entorn internacional

Un dels objectius de la Facultat és potenciar l’intercanvi internacional d’estudiants i fomentar programes d’estudis comuns amb universitats d’arreu del món, especialment d’Europa i d’Amèrica, a través del programa Erasmus i altres convenis de mobilitat.

Al curs 2022-23, 68 estudiants han participat en programes de mobilitat i el centre ha estat la destinació de 89 estudiants que han vingut d'arreu.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Podràs realitzar pràctiques laborals que et permetran conèixer empreses i institucions vinculades amb els diferents àmbits d’estudi. A més, amb el pla de tutoria, posaràs en pràctica el que aprens a les aules i adquiriràs experiència, la qual cosa et facilitarà la incorporació al món laboral.

Gaudeix d’una formació de qualitat

Segons l’edició 2023 de l’U-Ranking, els graus oferts per la Facultat són referents i es destaquen com els més ben puntuats dels seus àmbits. En la branca d’Arts i Humanitats, la URV és la primera universitat de l'estat en els graus en Anglès, en Llengua i Literatura Hispàniques i en Llengua i Literatura Catalanes. La resta de graus se situen entre les primeres cinc posicions.

Cal assenyalar també que la URV és l'única universitat de Catalunya que ofereix el grau en Història de l'Art i Arqueologia.

Serveis i instal·lacions

La Facultat de Lletres es troba al campus Catalunya, al centre de Tarragona on es pot arribar a peu des de qualsevol punt de la ciutat. Les instal·lacions estan dissenyades específicament per assegurar un aprenentatge de qualitat. A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) posa al teu abast un ampli ventall de serveis per a aprendre, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formar-te per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

Estudia en unes instal·lacions dissenyades per assegurar un aprenentatge de qualitat.

On som?

Campus Catalunya
Av. Catalunya, 35 43002 Tarragona
977 558 382 – 977 297 000
admissiomatricula.campuscatalunya@urv.cat
www.fll.urv.cat

Rànquings

1a posició graus en Anglès, Llengua i Literatura Catalanes, Llengua i Literatura Hispàniques, de l'estat espanyol.