Facultat de Lletres

Facultat de Lletres

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Gaudeix d’un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Utilitza metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral.

Orienta’t a través del teu professor o professora de referència, el qual et guiarà en el teu aprenentatge acadèmicament i professionalment.

Adquireix les competències que necessites per al teu futur professional i que les empreses més valoren: treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Estudia en un entorn internacional

Un dels objectius de la Facultat és potenciar l’intercanvi internacional d’estudiants i fomentar programes d’estudis comuns amb universitats d’arreu del món, especialment d’Europa i d’Amèrica, a través del programa Erasmus i altres convenis de mobilitat.

Al curs 2018-19, 57 estudiants han participat en programes de mobilitat i el centre ha estat la destinació de 103 estudiants que han vingut d'arreu.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Podràs realitzar pràctiques laborals que et permetran conèixer empreses i institucions vinculades amb els diferents àmbits d’estudi. A més, amb el suport dels tutors, posaràs en pràctica el que aprens a les aules i adquiriràs experiència, la qual cosa et facilitarà la incorporació al món laboral.

Gaudeix d’una formació de qualitat

Segons l’edició 2019 de l’U-Ranking, la majoria dels graus oferts per la Facultat són referents i es destaquen com els més ben puntuats dels seus àmbits. En la branca d’arts i humanitats, la URV és la primera en els graus d’Anglès i d’Antropologia i Evolució Humana. Així mateix, el grau de Llengua i Literatura Catalanes ha quedat situat en segona posició d’entre els graus de l’àmbit.

Serveis i instal·lacions

La Facultat de Lletres es troba al campus Catalunya, al centre de Tarragona on es pot arribar a peu des de qualsevol punt de la ciutat. Les instal·lacions estan dissenyades específicament per assegurar un aprenentatge de qualitat als estudiants. A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

Estudia en unes instal·lacions dissenyades per assegurar-te un aprenentatge de qualitat.

On som?

Campus Catalunya
Av. Catalunya, 35 43002 Tarragona
977 558 382 – 977 297 000
admissiomatricula.campuscatalunya@urv.cat
www.fll.urv.cat

Rànquings

1a posició grau d'Anglès de l'estat Espanyol
1a posició grau d'Antroplogia i Evolució Humana de l'Estat espanyol
2a posició grau de Llengua i Literatura Catalanes de l'Estat espanyol
2a posició grau de Llengua i Literatura Hispàniques de l'Estat espanyol
1a posició grau d'Història de l'Art i Arqueologia de l'estat Espanyol