Facultat de Ciències Jurídiques
Les metodologies i els recursos que utilitzem estan pensats perquè finalitzis els estudis amb totes les habilitats i les competències necessàries per poder enfrontar-te amb èxit al món professional

Facultat de Ciències Jurídiques

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Utilitzem metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral.

Gaudeix d’un acompanyament proper i personalitzat amb què aprofitaràs al màxim la formació i podràs assolir els reptes acadèmics amb èxit mitjançant el programa de tutoria docent (Pla d’acció tutorial). Des de primer curs disposaràs d’un professor o professora de referència que et guiarà acadèmicament i professionalment en el teu aprenentatge. Així, sempre tindràs una guia per millorar el teu rendiment acadèmic i per configurar el teu currículum amb un determinat perfil professional.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Segueix plans d’estudis dissenyats en col·laboració amb empreses i institucions del sector per adquirir les competències i habilitats més útils per al teu futur professional.

Podràs fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector on, amb el suport de la persona tutora, posaràs en pràctica el que aprens a les aules.

Adquireix les competències que necessites per al teu futur professional i que les empreses més valoren: treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Al curs 2019-2020, 190 estudiants de la Facultat van realitzar pràctiques externes com a part del seu pla d’estudis.

Estudia en un entorn internacional

Podràs fer una estada de mobilitat en una de les 125 universitats d'arreu del món amb què la Facultat té conveni.

Al curs 2019-2020, 14 estudiants de la Facultat han participat en programes de mobilitat i el centre ha estat la destinació de 4 estudiants externs.

Gaudeix d’una formació de qualitat

L’aposta de la Facultat per la innovació i la millora de la qualitat ha estat premiada amb guardons que representen un incentiu i un reconeixement a l’esforç i èxit aconseguits, com els Premis a la Qualitat Docent del Consell Social de la URV i la Distinció Jaume Vicens Vives, atorgada per la Generalitat de Catalunya, que premia l’excel·lència en la docència universitària.

Bona part del professorat del centre forma part del Grup d’Innovació Docent en el qual s’intercanvien experiències docents d’alta qualitat i es fomenten les bones pràctiques organitzant cursos i jornades per al professorat.

Serveis i instal·lacions

La Facultat de Ciències Jurídiques es troba al campus Catalunya, al centre de Tarragona ciutat, on es pot arribar a peu des de qualsevol punt de la ciutat. Els autobusos urbans i interurbans hi tenen parades i l’estació d’autobús central es troba a 10 minuts a peu i la de trens, a 20 minuts.

Les instal·lacions estan dissenyades específicament per garantir un aprenentatge de qualitat als estudiants. Aquests espais són, entre altres, a sala de vistes i els seminaris adaptats a l’activitat docent per fomentar el treball en equip i les metodologies participatives.

A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del campus Catalunya posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

On som?

Campus Catalunya
Av. Catalunya, 35, 43002 Tarragona
977 558 398 / osdfcj@urv.cat / www.fcj.urv.cat

Rànquings

2022. Posició respecte les altres universitats de l'estat:
Grau de Treball Social. 1a.
Grau de Dret. 2a .
Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans: 3a.
Doble Grau de Dret-Relacions Laborals i Recursos Humans. 2a.
Doble Grau d’ADE-Dret. 2a.