Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

Què t'oferim?

Aprèn de forma innovadora i propera

Utilitza metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral. A través del programa d’Aprenentatge Servei de la Universitat posaràs en pràctica els teus coneixements per resoldre problemes reals d'institucions del territori. El teu professor o professora de referència et guiarà en el teu aprenentatge acadèmicament i professionalment.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Segueix plans d’estudis dissenyats en col·laboració amb empreses i institucions del sector per adquirir les competències i habilitats més útils per al teu futur professional.

Des del primer curs, estaràs en contacte amb persones que treballen en aquest àmbit, amb la col·laboració de professionals externs que participen en els graus aportant la seva experiència. Els més de 650 convenis de pràctiques amb institucions i empreses relacionades amb l’educació o la psicologia avalen la voluntat d'inserció i el compromís de la Facultat per donar resposta a les necessitats del mercat laboral.

Anualment la Facultat gestiona més de 900 pràctiques curriculars.

Estudia en un entorn internacional

La internacionalització és un dels puntals de la Facultat. La teva preparació no es limitarà a seguir un pla d’estudis sinó que et formaràs cap a l’exterior, viuràs experiències que t’enriquiran com a persona i com a futur professional. Disposaràs dels coordinadors i coordinadores de mobilitat de la Facultat i també del Centre Internacional que t’ajudaran i et donaran suport en la teva mobilitat acadèmica o de pràctiques.

Cada any uns 90 estudiants complementen la formació amb una estada en altres països com Itàlia, França, Portugal, Regne Unit, Alemanya, Suècia, Argentina, Nicaragua i Tanzània.

Gaudeix d’una formació de qualitat

El compromís de la Facultat amb la qualitat i la innovació docent ha impulsat un grup de recerca que investiga sobre la interdisciplinarietat i el treball en xarxa com a estratègia per millorar la formació i les competències professionals.

La Facultat és un centre capdavanter en la formació de professionals de l’educació i la psicologia tant de grau com de màster i doctorat.

Serveis i instal·lacions

T'oferim aules de formació específica com les dues aules de psicomotricitat, l’aula de música, l’aula de plàstica i els laboratoris de psicologia i psicobiologia. A més a més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació del campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües, i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

On som?

Campus Sescelades
Crta. Valls, s/n, 43002 Tarragona
977 297 001 / secretaria.scs@urv.cat
www.fcep.urv.cat

Campus Terres de l'Ebre
Av. Remolins, 13-15, 43500 Tortosa
977 464 038 / cte.secretaria@urv.cat
www.fcep.urv.cat

EL VENDRELL Seu Baix Penedès
Av. de Palfuriana, 104, 43880 Coma-ruga
977 297 973 / seubaixpenedes@urv.cat
www.fcep.urv.cat