Facultat d’Economia i Empresa
Estudiaràs al primer centre universitari públic de Catalunya que va obtenir l'acreditació institucional

Facultat d’Economia i Empresa

Augmenta les teves oportunitats laborals

En finalitzar el grau, acreditaràs experiència professional per haver realitzat 560 h de pràctiques externes durant setze setmanes a jornada completa.

Podràs ampliar aquesta experiència amb pràctiques extracurriculars remunerades, compatibles amb l’horari lectiu.

T’oferim convenis amb més de 150 organitzacions (multinacionals, pimes, administració pública, entre d'altres) perquè puguis triar el lloc de pràctiques que més s’ajusti al teu perfil, amb una oferta de places que supera amb escreix la demanda.

També podràs accedir a la Borsa de Treball de la Facultat, on trobaràs moltes ofertes de treball adreçades a estudiants d’últims cursos i titulats i titulades.

Fa més de 30 anys que la Facultat gestiona les pràctiques. Aquesta experiència ha rebut, entre d'altres, el Premi a la Qualitat i Millora Contínua de la Gestió Administrativa i Tècnica, atorgat pel Consell Social.

Faràs un mínim de 560 hores de pràctiques en empreses i institucions

Estudia en un entorn internacional

La internacionalització és un dels pilars de la nostra proposta formativa. Per això, et facilitarem que puguis complementar la formació amb una estada en una universitat estrangera i en tornar se’t reconeixeran les matèries cursades. D’aquesta manera, podràs reforçar els teus coneixements lingüístics, conèixer com funciona el món empresarial en altres contextos i obrir-te nous horitzons professionals.

Més de 450 places de mobilitat en universitats de tots els continents

Cada any uns 60 estudiants marxen a estudiar a una de les més de 140 universitats de més de 30 països amb què tenim conveni. A més de les beques Erasmus i altres programes específics de la URV, tindràs accés a l’ajut de la Fundació Privada Reddis, que et facilita la mobilitat acadèmica.

A Europa podràs anar a universitats d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Portugal, el Regne Unit, Suècia, Suïssa, França, Grècia, Holanda, Irlanda, Itàlia i Polònia entre d'altres. També tenim acords amb universitats de fora d’Europa com ara l'Argentina, el Brasil, Canadà, Corea del Sud, Estats Units, Indonèsia, Japó, Mèxic i Xina, entre d'altres.

A més, compartiràs les aules amb estudiants d’altres països (uns vuitanta) i preparar-te per moure’t en un entorn internacional.

El pla d’estudis et facilitarà que puguis fer fins a la meitat de les assignatures en anglès, entre les quals hi ha les assignatures que formen la menció en Comerç Internacional.

Doble titulació d'ADE o Economia amb el Degree of Bachelor of Science with major in Economics de la West University

Com a novetat, des del curs 2021-22, si estudies ADE o Economia a la URV tens la possibilitat d'obtenir una doble titulació amb el Degree of Bachelor of Science with major in Economics de la West University de Suècia.

Organització acadèmica

La planificació acadèmica està pensada per facilitar-te l’aprenentatge i adaptar-se a les teves necessitats:

  • Els horaris són compactes, de manera que podràs organitzar el temps d’estudi, de treball en equip, fer pràctiques extracurriculars, estudiar idiomes o fer altres activitats.
  • Els graus comparteixen les assignatures de primer curs. Això possibilita, en el cas que vulguis sol·licitar un canvi de grau, el reconeixement de totes les assignatures superades. A més, la menció en Comerç Internacional en anglès és comuna en molts dels graus de la Facultat.
  • Si provens d’un CFGS afí als nostres estudis, tindràs reconeixement d’assignatures i, segons el grau que cursis, podràs finalitzar els estudis en tres anys.
  • Els graus i la majoria dels dobles graus ofereixen mencions amb què et podràs especialitzar.
  • Quan t’hagis graduat, podràs completar la formació amb algun dels màsters de la Facultat i també accedir a la màxima qualificació acadèmica seguint el programa de doctorat en Economia i Empresa, reconegut pel Ministeri d’Educació amb la menció d’excel·lència.

Qualitat

Som el primer centre universitari públic de Catalunya que ha obtingut la certificació del sistema de garantia interna de qualitat, concedit per l'AQU, i l'acreditació institucional, atorgada pel Consejo de Universidades.

Aquest fet garanteix la qualitat dels processos directament implicats en el desenvolupament dels ensenyaments (pràctiques, mobilitat, desenvolupament de l’ensenyament, pla d’acció tutorial, recursos materials, etc.).

A més, tenim les certificacions d’organismes professionals com ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) i ICAC (Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas).

Estudiaràs al primer centre universitari públic de Catalunya que va obtenir l'acreditació institucional

Serveis i instal·lacions

La Facultat disposa d’instal·lacions modernes adaptades a les noves metodologies; a banda de les aules de docència, hi ha laboratoris d’informàtica amb el programari actualitzat i sala d’estudis.

A més, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l’aprenentatge, com la biblioteca, espais d’estudi individuals i per a grups amb mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l’aprenentatge de llengües; i formació per millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

La qualitat de les instal·lacions està avalada amb diversos premis d’arquitectura.

On som?

Campus Bellissens
Av. Universitat, 1, 43204 Reus
977 759 801 / osd.fee@urv.cat / www.fee.urv.cat

Campus Terres de l'Ebre
Av. Remolins, 13-15, 43500 Tortosa
977 464 030 / cte.secretaria@urv.cat / www.fee.urv.cat

Rànquings

THE World University Rankings Especialitat de Business and Economics
601-800
Academic World of World Universities - Economics
701-800
4a universitat de Catalunya
U-ranking Universidades Españolas
7a posició de l'Estat Espanyol de Facultats d'Economia i Empresa
Acreditació institucional
1r centre universitari públic de Catalunya en obtenir l'acreditació institucional